25/02/2013

PENGAMBILAN MAC 2017 | COSMOPOINT KOTA KINABALU

COSMOPOINT KOTA KINABALU


PELAWAAN PELAJAR LEPASAN SPM UNTUK MENGIKUTI PROGRAM DIPLOMA DI COSMOPOINT KOTA KINABALU SABAH : PENGAMBILAN MAC 2017


Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah memperlawa para lepasan SPM yang layak (sesuai dengan kelayakkan MQA) terutamanya lepasan SPM tahun 2015 & 2016 untuk mengikuti program-program Diploma yang ditawarkan di Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah bagi sesi kemasukkan MAC & JUNE 2017. Program Diploma yang ditawarkan adalah dalam mod pengajian sepenuh masa. Para pelajar dikehendaki berhubung terus dengan pihak Pendaftar Cosmopoint Sabah untuk mengetahui kursus-kursus yang ditawarkan.

Proses permohonan dan pendaftaran adalah seperti berikut ;
  • Para pelajar digalakkan menghubungi Pendaftar Cosmopoint Sabah - Sir Amir (0168106348) atau pendaftar Cosmopoint yang lain untuk mendapatkan maklumat Kursus Cosmopoint yang ditawarkan serta maklumat-maklumat am yang lain. Pelajar juga boleh memohon terus secara "ONLINE" melalui web ini. 
  • Pelajar dikehendaki menghantar dokumen yang diperlukan untuk tujuan pendaftaran kepada pihak Pendaftar Cosmopoint bersama-sama dengan 3 keping gambar berukuran 'passport'.
  • Selepas pendaftaran, pelajar akan diberikan borang permohonan PTPTN yang perlu dilengkapkan dan hendaklah diserahkan kembali kepada Pihak Pendaftar Cosmopoint sebelum atau semasa proses lapor diri Cosmopoint Sabah pada 16 Mac 2017.


Untuk maklumat lanjut, sila berhubung terus dengan Pendaftar Cosmopoint Sir Amir  – 0168106348. ~
Selamat Maju Jaya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...