PENDAFTARAN COSMOPOINT KOTA KINABALU

PENDAFTARAN COSMOPOINT KOTA KINABALU

Permohonan dan pendaftaran pelajar baru JAN 2016 ke Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah telah dibuka. Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan pendaftar Cosmopoint Kota Kinabalu di talian 016-8106348 (Mr. Amir) atau terus berjumpa dengan pendaftar di;

Cosmopoint College
Menara MAA, Tingkat 4,
Lorong Api-Api 1,
88300 Kota Kinabalu, Sabah

Yuran pendaftaran : RM 200 * Sehingga 29/01/16 sahaja


Kemudahan :

Elaun (Januari 2016 Intake)
Kelas bahasa Inggeris percuma
Asrama + Bus

PRA-DAFTAR

OVERVIEW

Cosmopoint Sabah Campus
Kolej Teknologi Antarabangsa Cosmopoint telah mula beroperasi sejak tahun 1991 menawarkan program yang memenuhi kehendak dan keperluan terkini. Cosmopoint telah berkembang ke 14 buah kampus metro di bandar-bandar utama di seluruh negara iaitu Klang, Melaka, Seremban, Johor Bahru, Sungai Petani, Ipoh, Muar, Kuantan, Pulau Pinang, Kuala Terengganu, Kuching dan Kota Kinabalu.Kampus-kampus ini lengkap dengan prasarana moden dan terkini.

Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu telah mula bertapak di Sabah sejak 2001 dengan menawarkan kursus-kursus diploma dalam bidang perniagaan dan teknologi maklumat. Kini Cosmopoint Kota Kinabalu telah mula berkembang dan menawarkan program-program dalam bidang Perniagaan & Pengurusan, Kejuruteraan & Teknologi Maklumat, Hospitaliti & Pelancongan, Pengajian Media, seni Lukis & Seni Reka, Persekitaran Binaan dan Sains Kesihatan.

Cosmopoint menekankan keseimbangan dari segi praktikal, teori dan pendedahan dunia pekerjaan sebenar bagi pemahaman pelajar. Ia juga memberi jaminan laluan ke peringkat ijazah di Kolej Universiti Metropolitan Kuala Lumpur (KLMU). Dengan jumlah pelajar yang mencecah 10,000 orang di seluruh negara, lebih 96% daripada graduan Cosmopoint menjadi rebutan para majikan. diharap pelajar dapat merealisasikan impian masa depan bersama Cosmopoint.
 


Cosmopoint Student

~ SELAMAT DATANG KE  COSMOPOINT ~

HOT NEWS

Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah
Lorong Api-api 1, Level 4
Kota Kinabalu, CA 88300
Malaysia
Phone: +6008260991
Email:
Fax: +6008250991