PENDAFTARAN DIPLOMA ONLINE | KOLEJ COSMOPOINT SABAH: Welcome to Cosmopoint College Sabah! PENDAFTARAN DIPLOMA ONLINE | KOLEJ COSMOPOINT SABAH: OVERVIEW

OVERVIEW

Kolej Teknologi Antarabangsa Cosmopoint telah mula beroperasi sejak tahun 1991 menawarkan program yang memenuhi kehendak dan keperluan terkini. Cosmopoint telah berkembang ke 14 buah kampus metro di bandar-bandar utama di seluruh negara iaitu Klang, Melaka, Seremban, Johor Bahru, Sungai Petani, Ipoh, Muar, Kuantan, Pulau Pinang, Kuala Terengganu, Kuching dan Kota Kinabalu.Kampus-kampus ini lengkap dengan prasarana moden dan terkini.

Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu telah mula bertapak di Sabah sejak 2001 dengan menawarkan kursus-kursus diploma dalam bidang perniagaan dan teknologi maklumat. Kini Cosmopoint Kota Kinabalu telah mula berkembang dan menawarkan program-program dalam bidang Perniagaan & Pengurusan, Kejuruteraan & Teknologi Maklumat, Hospitaliti & Pelancongan, Pengajian Media, seni Lukis & Seni Reka, Persekitaran Binaan dan Sains Kesihatan.

Cosmopoint menekankan keseimbangan dari segi praktikal, teori dan pendedahan dunia pekerjaan sebenar bagi pemahaman pelajar. Ia juga memberi jaminan laluan ke peringkat ijazah di Kolej Universiti Metropolitan Kuala Lumpur (KLMU). Dengan jumlah pelajar yang mencecah 10,000 orang di seluruh negara, lebih 96% daripada graduan Cosmopoint menjadi rebutan para majikan. diharap pelajar dapat merealisasikan impian masa depan bersama Cosmopoint.
 ~ SELAMAT DATANG KE  COSMOPOINT ~